Asunnon koneet ja laitteet


 

 
Asunnon vuokraan ei välttämättä sisälly mitään muuta kuin katto pään päälle, joten selvitä ajoissa mitä muuta vuokraan kuuluu. Monissa asunnoissa on kiinteä internet -yhteys, mutta tietokone tuskin sisältyy hintaan. Selvitä myös mitä laitteita (kuten modeemi tai reititin) tarvotset tietokoneen lisäksi, jotta voit käyttää internetiä. Samoin jos haluat käyttöö asunnon kiinteää yhteyttä tabletilla tai älypuhelimella.
 
Vuokraan sisältyy myös kaikki ne tekniset laitteet ja koneet, jotka ovat olleet asunnossa silloin kun vuokralainen on asuntoon tutustunut. Eli jos asunnossa on ollut pesukone kun se on vuokrattu ja pesukone hajoaa niin vuokranantajan on korjautettava kone tai hankittava uusi. 
 

 
 
 - Netin hyötypalveluita, suosittelemme -
 
Onko tuttu tilanne: juuri kun olet saanut sohvalla hyvän asennon mieliohjelmasi parissa perunalastujen kanssa, niin kuva alkaa pätkimään. Ei muuta kuin tikkaat esiin ja katolle säätämään antennia. Parhaassa tapauksessa pätkiminen jatkuu enää vähän harvemmin, mutta muitakin kohtaloita on olemassa kun on lähdetty kiipeilemään. Olisiko TV-antennin korjaus kannattanut jättää ammattilaiselle. Tai sitten tilata joku vähemmän häiriöherkkä systeemi, kuten satelliittilautanen tai kaapeli-tv.
Antenniasennus Joensuu
Kokenut antenni- ja elektroniikka-alan huippuammattilainen Joensuusta.
 
 
Näin korjataan uusi tekniikka: tv, tietokone ...
Perheenisä osaa korjata kaikki uuden tekniikan ihmelaitteet. Tietokoneet, televisiot, antennit, videot ja muut ovat helppo nakki pätevälle miehelle. Aina ei tarvi maksaa itseänsä kipeäksi jos joku laite vähän reistailee. Kyllä Matti osaa laittaa tv:n kuvan näkymään pätkimättä ja fiksata vanhan tietokoneen toimintakuntoon ilman mitään suuren luokan ammattimiehiä, joilla on suuren luokan hinnatkin.
Ja jos tietokoneen korjaus ei onnistu niin sittenhän on edessä uuden koneen hankinta. Nykyään on onneksi paljon tarjolla edullisia käytettyjä laitteita, mutta ummikolle sellaisen ostaminen voi tuntua vähän turvattomalta. Kannattaa lukaista opas käytetyn tietokoneen ostoon niin ehkä sen jälkeen on tuon suhteen viisaampi ja osaa hankkia laitteen pienemmällä budjetilla.
 
 
Television nykytarjonta lapsille
Ei ole lastenohjelmat han samanlaisia kuin muutama vuosikymmen sitten. Silloin lastenohjelmat olivat lapsille sopivia, mutta nykymeno hirvittää jo aika monia. Viisivuotiaan ei ehkä kuulu katsoa televisiosta niin pelottavaa matskua mitä tämän päivän tv tarjoaa.
 
Kun tuon kaiken uuden tekniikan kanssa touhuat niin oletko koskaan tullut ajatelleeksi että vety liittyisi siihen jotenkin ? Tuo maailmankaikkeuden yleisin alkuaine liittyy tavalla tai toisella lähes kaikkeen vaikka sitä ei jokapäiväisessä elämässä oikein huomaakaan. Ihan vaikka jos lähdet auringon energiasta ja siitä miten se jo pelkästään vaikuttaa kaikkeen. Mutta vetyä käytetään kyllä esim. metallien jalostuksessa ja metallin käytöltä et voi välttyä.

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: Nii Chavo, 00100 Hki, niichavo@niichavo.org