Kodin sisustaminen ja alan kaupat


 

 
Kun koti on vuokrattu ja kalusteet kannettu sisään niin haluat varmaan lisätä kodikkuutta pikkuesineillä. Muotilehtiä selailemalla löytyy hyviä ideoita siitä minkälainen design on muotia tällä hetkellä. Tee myös vilkaisu vaatekaappiisi, minkälaisia takkeja ja housuja sieltä löytyy. Siitä näet oman tyylisi  ja voit lähteä kauppaan shoppailemaan samaa muotisuuntaa edustavia tavaroita ja kankaita.
Perinteisten kauppojen lisäksi kannattaa myös tutustua nettikauppojen maailmaan. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy paljon hyviä kauppoja sisustustarvikkeiden ja muiden tekstiilien hankintaan.
 

 
 
 - Netin hyötypalveluita, suosittelemme -
  
Miesten muoti - vaatteet ja muu ulkonäkö
Minkälainen on miesten muoti tällä hetkellä. Mitä sieltä kaupasta kannetaan kotiin ja puetaan päälle. Kirjoituksia perinteisemmästä näkökulmasta katsottuna siitä, kuinka mies pukeutuu täällä päin ja kuinka ehkä pitäisi pukeutua. Etelässä käytetään ehkä vähän erilaista vaatemallistoa kuin sisämaassa. Ja siellä ne vaatekaupatkin lienee vähän eri kokoa ja muutenkin eri tasoa.
 
Mutta yksi asia mitä kannattaa miettiä on se, että otatko lapsen mukaan kauppaan. Riippuu tietysti lapsen iästä, mutta ainakin alle kouluikäisen kanssa kaupassa pyöriminen on sellaista showta, että ei voi ihan kaikille suositella. Tenava kun pysähtyy metrin välein hypistelemään milloin mitäkin ja alkaa vaatimaan sitä itselleen. Tuota kun vielä tehostaa kunnon itkupotkuraivarilla niin kyllä siinä isä tai äiti tulee hyvin äkkiä koulutettua siihen miten kaupassa käyttäydytään ja varsinkin siihen, ketä sinne raahataan mukaan.
Helppo tapa välttyä tältäkin showlta on siirtää tietyt asioinnit nettikauppoihin ja ostaa kivijalkakaupasta vain ne mitä ei saa netistä tilattua. Nettikaupassa kun voit kätevästi asioida silloin kun tenava nukkuu tai katsoo pikkukakkosta. Tekee omasta shoppailustasi paljon helpompaa.
Kauppiaat kun ovat kaiken lisäksi vielä niin ovelia, että osaavat sijoitella lasten haluamat tuotteet sellaisille paikoille että lapsi ei ohi pääse huomaamatta niitä. Ja jossain vaiheessa väsytystaistelu tuottaa tulosta ja äiti antaa periksi - lapsen haluama tuote päätyy ostoskärryyn ja kauppias voi todeta tuotesijoittelun onnistuneen - taas kerran.
 
 


 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: Nii Chavo, 00100 Hki, niichavo@niichavo.org