Auton säilyttäminen


 

 
Kun tutustut vuokra-asuntoon niin selvitä myös auton säilyttämiseen liittyvät asiat. Jos siis olet auton omistaja. Yleensä jonkinlainen paikka autolle löytyy, mutta lämmitystolppa onkin jo eri asia. Näistä saattaa myös joutua maksamaan ylimääräistä.
 
Pidä myös mielessä, että parkkipaikka on tarkoitettu normaaliin auton säilytykseen eikä autokorjaamo -toimintaan. Jos siis jokailtaisiin harrastuksiisi kuuluu kaikenlaiset autohuolto -aktiviteetit niin niitä ei välttämättä katsota hyvällä. Tai jos harrastat autojen jobbausta niin vuokra-asunnon parkkipaikka ei ole mikään autoliike.
 
 

 
 
 
 - Netin hyötypalveluita, suosittelemme -

Autoilijoilla se on edessä joka kevät ja syksy. Renkaiden vaihto ja muutaman vuoden välein uusien renkaiden hankinta. Käytöstä riippuen auton renkaiden sakkoraja tulee vastaan muutaman vuoden käytön jälkeen ja jos omaa henkeään yhtään arvostaa niin renkaat kannattaa vaihtaa jo ennen kuin ne ovat kuluneet sakkorajoille. Talvella liukastelu on huomattavasti mukavampaa uusilla renkailla, ja kesällä vaanii vesiliirron vaara kuluneilla renkailla ajavaa. Renkaiden säilytys on myös yksi ongelma ja monet renkaita säilyttävät yritykset tarjoavat myös moottoripyörien talvisäilytystä.
Kesärenkaat, talvirenkaat, renkaiden vaihto, moottoripyörän talvisäilytys Helsinki
Meiltä saat myös alumiinivanteet ja kaikki rengastyöt.
 
 
Säännöllinen pakollinen paha autoilijalle on myös määräaikaishuollot ja tarvittaessa auton korjaus huoltojen välilläkin. Jakopääremontit, öljyn vaihto, katsastus ja muut ovat kaikille tuttuja. Niitäkin palveluja tarjoaa moni yritys ja aikataulut, työn laatu ja hinnoittelu sekä asiakaspalvelu ovat usein hyvinkin vaihtelevia. Tärkeää on että autohuoltoa tarjoava korjaaja osaa kuunnella asiakasta ja korjauksen jälkeen kertoa selkokielellä mitä toimenpiteitä autolle on huollossa tehty.
Autohuolto Kemi
Ammattitaitoinen ja edullinen autohuolto Kemissä, huollot vankalla kokemuksella.
Autokorjaamoja löytyy toki joka paikasta Suomessa. Jotkut myös myyvät autoja.
 
 
Vanhemmilla autoilla ajellessa voi sattua huomattavasti enemmän kaikenlaista kuin tuliterällä menopelillä. Se on kuitenkin rakas harrastus, josta riittää kerrottavaa jälkipolvillekin.
Tarinoita vanhan V8-auton omistajalta
Vanhemman amerikkalaisen auton kanssa törmää monenlaisiin kommelluksiin.
 
Chevy Van tarjoaa kaikki suuret tunteet ahdistuksesta suureen riemuun. Jenkkiauton kanssa sitä saa taistella kaikenlaisten pikkuominaisuuksien kanssa, mitä autoharrastus vain voi tarjota. Joskus voi miettiä polttoainesysteemin toimivuutta tai vaikka auton päästömittausten tarpeellisuutta. Ihan vain lamppujen vaihtokin tarjoaa joskus hienoja hetkiä autoilun ihmeellisessä maailmassa.


 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: Nii Chavo, 00100 Hki, niichavo@niichavo.org