Musiikki vuokra-asunnossa


 

 
Tuodennäköisesti vuokrakotisi sijaitsee kerrostalossa, jossa on muitakin asukkaita. Huomioi tämä kun kuuntelet lempimusiikkiasi audiolaittelillasi. Et voi jumputtaa bassoa täydellä teholla, koska silloin jytisee naapurihuoneistotkin. Samoin jos harjoittelet pianonsoittoa tai pidät pianotunnit ja laulutunnit joka ilta niin kerrostalo ei ehkä ole paras paikka niillekään.
 
Vai onko sinulla bändi? Raskasta musiikkia soittavan bändin treenipaikka pitää etsiä jostain muualta.
Jos taas harrastat elokuvia järeällä kotiteatterilla niin pidä äänenvoimakkuus kurissa. Hyvä elokuva on hyvä vähän pienemmälläkin volyymilla.
 
 
 
 
 - Netin hyötypalveluita, suosittelemme -
 
Jälkikasvu haluaisi alkaa soittamaan jotain soitintia ? Vai kiinnostaisiko itseä kehittää laulutaitoja. Mutta ei oikein kehtaa lähteä mihinkään kuoroharjoituksiin. "Mitähän nekin minun laulusta ajattelee?" Pelko pois, laulutunneille pitää mennä ihan omana itsenään. Äänellään se variskin raakkuu. Ja sitä varten se laulunopetus on, että siellä oppii laulamaan. Monesti soiton- ja laulunopetusta saa kokeilla tunnin tai pari ennen kuin tarvii sitoutua monen vuoden laulutunteihin tai soitonopetukseen. Ja muista, että pianotunnit on lapselle hyvä tapa oppia soiton lisäksi mmonia muitakin taitoja.
Pianonsoiton opetus, pianotunnit Helsinki, laulutunnit

Pianotunneille ovat tervetulleita kaikki soittamisesta kiinnostuneet.
 
 
Kaikista ei tule muusikoita
Varmaan jokainen siitä joskus haaveilee, että olisi suuren luokan oopperalaulaja tai rokkitähti. Mutta kovan harjoittelun lisäksi se vaatii kyllä myös jonkunlaiset geenit siihen hommaan. Täällä vähän tarinaa siitä, miten voi käydä, jos niitä geenejä ei ole syntymässään saanut. Silloin ammattimuusikon ura saattaa jäädä haaveeksi. Sävelkorva ja lauluääni kun ei kaikille tule edes opettelemalla. Tämä asia on varmaan huomattu kaikissa maissa ja kaikilla kielillä. Tässä juttua englanniksi siitä, miksi kaikille tuo music ei ole ihan yhtä helppoa kuin joillekin muille. Mutta onneksi ihmiset silloin yleensä tajuavat soittaa ja laulaa ihan vaan omaksi ilokseen ja keskittyä hankkimaan leipänsä jostain sellaisesta mikä on itsellä paremmin hanskassa.
Jos musiikin harrastaminen ei kiinnosta missään muodossa niin sittenhän voi keskittyä vaikka elokuviin. Ei muuta kuin hyppäät sohvalle ja laitat leffan pyörimään. Kukaan ei ole arvostelemassa miten hyvin osaat elokuvaa katsoa. Eikä sen pitäisi kauheasti ketään häiritäkään, ainakin jos pidät volyymit maltillisessa asennossa.

 
 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: Nii Chavo, 00100 Hki, niichavo@niichavo.org