Jälleenvuokraus, vaikka turisteille


 

 

Jos haluat jälleenvuokrata asuntosi niin siihen pitää kysyä vuokranantajalta lupa. Moni vuokraa omaa kotiaan turisteille ja muille matkustajille lyhyiksi ajoiksi. Varsinkin muissa maissa tällainen on erittäin yleistä ja monet matkatoimistot tarjoavat kyseistä palvelua hotellien lisäksi. Moni turisti saa huomattavasti paremman kuvan matkakohteesta kun pääsee asumaan paikalliseen tapaan. Jos haluat itse kokeilla tai tarjota majapaikkapalvelua matkustajille niin ole yhteydessä matkatoimistoihin ja muihin matkailualan yrityksiin. Ja jos asia koskee vuokra-asuntoasi jossa asut, niin sovi asia asunnon omistajan kanssa.
Itse olen käynyt pari kertaa Välimeren maissa juurikin niin, että en ole yöpynyt hotellissa vaan vuokrannut jonkun ihmisen asumuksen itselleni majapaikaksi. Tuollainen matkustaminen on mukavaa, varsinkin jos haluaa nähdä jotain aidompaa kuin turistien kansoittamat hotellit. Jonkun paikallisen ihmisen asunnossa näkee paljon aidommin sen, miten paikalliset ihmiset elävät. Turistihotelleissa näkee vain uima-altaan, muita turisteja sekä sen, minkälaiseksi hotellin pitäjä on hotellihuoneet sisustanut turisteja varten.
Kun matkalle lähtee niin kannattaa hyvissä ajoin varmistaa, että kaikki tarpeelliset löytyy ja tavarat ovat ehjiä ja käyttökelpoisia. Tsekkaa, että matkalaukun lukitus pitää, ettei tavarat  leviä lentokoneen ruumaan. Jos matkalaukku on vähän sinne päin niin kannatta tilata uusi hyvissä ajoin. Hyviä vaihtoehtoja matkalaukkujen suhteen löytyy vaikka netistä edullisesti. Samalla voi tarkastaa, mitä pikkutavaraa saattaisi matkalla tarvita. Automatkalla ja lentomatkalla on mukavampi nukkua ja olla muutenkin, jos mukana on niskatyyny. Hyvä malli on puhallettava niskatyyny, koska se ei vie paljoa tilaa silloin kun sitä ei tarvi. Nykyään kun kaikki tieto on digitaalista, niin kannattaa myös varmistaa, että lompakko tai passikotelo on RFID suojattu. Monet rikolliset voivat yrittää lukea luottokortin tai passin tietoja sähköisesti, mutta kun sinulla on RFID lompakko tai RFID suojattu luottokorttikotelo, niin pahikset eivät voi lukea passin tai kortin tietoja sähköisesti. Samasta paikasta löytyy kätevästi kaikki tarvittava mukavaan matkustamiseen.
 

 
 
 
 - Muita sivuja -
 
Matkailu on mukavaa
Eevaleena kertoo matkapäiväkirjassaan laivamatkasta ja muusta reissaamisesta. Elämää laivan hytissä ja kylpylässä.
Kesälomareissuilla voi suunnata moneen paikkaan. Yksi perinteisimpiä tapoja loman viettoon kotimaassa on tietysti kesämökki. Sellaisen omistaa aika moni suomalainen ja mikään pakkohan sitä ei ole omistaa, helpommalla pääsee kun vuokraa mökin. Ei tarvi käyttää aikaa mökin ylläpitoon ja hyvä puoli on myös se, että ei ole sidottu tiettyyn paikkaan voi viettää mökkilomaa vaikka joka kesä eri paikassa.
Vuokramökkejä tarjoaa moni yritys ja kannattaa myös tarkastella kalastusseurojen tarjontaa.
 


 


 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: Nii Chavo, 00100 Hki, niichavo@niichavo.org